Undervisning

Jeg tilbyder undervisning til mange forskellige faggrupper, uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Jeg underviser mennesker, som har interesse for madens indflydelse på vores fysiske og mentale velvære. Udbyttet kan være til faglig anvendelse eller for et personligt udbytte. Ganske tit bliver undervisningen en øjenåbner, der bliver både personligt og fagligt relevant.

Jeg kan tage udgangspunkt i særlige aspekter af sundhed og sygdom, eller jeg kan lave en generel indsigtsgivende undervisning så deltagerne kan begribe kroppen som den komplekse mekanisme den er.

Hvad er din hjertesag?

Jeg tilbyder også grundlæggende undervisning i næringsstoffer (vitaminer/mineraler), hormoner, aminosyrer, leverafgiftning, mental sundhed, insulinresistens & diabetes, stofskifte, overgangsalder eller andet. Måske har jeg et input som kan bringe dig nærmere dine ønsker. Tager undervisningen afsæt i en lidelse eller ubalance, kortlægger jeg årsagsmulighederne for sygdommens opståen. Med dén forståelse bliver det muligt at tilrettelægge forandringer i livsstil og mad, som gør det muligt at få det meget bedre, måske endda helt kvitte en diagnose.

Sundhed

  • Sundhed handler om meget mere end kalorier og fordelingen af kulhydrater, protein og fedt. Sundhed er meget mere end fravær af sygdom.
  • Sundhed er overskud, glæde, energi, hormoner i fuldkommen balance, blød og ren hud, et velfungerende fordøjelsessystem og et stærkt og roligt immunforsvar.
  • Jeg tilrettelægger undervisningen efter den enkelte målgruppe og de særlige ønsker.
  • Jeg har en bred erfaring fra undervisning af: Ernæringsterapeutstuderende, Naturopathstuderende, Sundhedsplejersker, Skolebørn, Psykoterapeuter, Køkkenpersonale, Arbejdsløse borgere, Pædagoger på bosteder og Psykologer.