Yoga retreats og workshops

Jeg holder retreats hvor yogaen er i centrum og den sunde grønne mad er en naturlig del af opholdet.

Yogaretreat i Småland og Glasriket

4.-7. juli 2019.

Det skønneste sommerretreat med yoga, gongbad, vandreture i skoven, mulighed for besøg i Glasriket og Øland.

Vi begynder morgenerne med 1.5 times vitaliserende yoga inden vi går til den skønne morgenmadsbuffet tilberedt af kok Susanne der i årevis har lavet grøn mad til kvalitetsbevidste gæster. Herefter er tiden din. Om du vil nyde haven og husets svenske charme, naturen omkring. Om du vil modtage en massage eller en session hos Tine der er ernæringsterapeut (20% rabat som retreatgæst), om du vil mediterer, male, skrive, eller på tur til et glaspusteri, en sø med kajak og kano eller den særlige Øland. Valget er dit. Fællesskabet er omkring dig, vi mødes som vi er omkring yoga, skønne middage, vandretur i skoven eller hvad vi har lyst til.

Morgenyogaen er dynamisk men stadig i et tempo hvor du kan følge med. Min yoga er hatha/vinyasa med elementer fra kundaliniyogaen. Jeg har gennem min tid som yogalærer arbejdet med at finde den yogaform der kan forløse flest spændinger, vitaliserer og bringe mest glæde og velvære. Jeg har taget det bedste fra alle verdener eller stilarter.

Det er en fordel hvis du har kendskab til yoga i forvejen. Men min yoga er ingen opvisning i spetakulærere stillinger så der er ingen krav om særlig smidighed eller balancekunst. Det gode ved yoga er at enhver altid lytter til egen krop og gør det som er muligt og opdager at bevægerum, velvære og ro opstår i enhver stilling.

Mit motto er at vi kun kan tage skridtene fra hvor vi står.

Eftermiddagen byder på eftermiddagssnack, smagfuld og selvfølgelig hjemmegjort.

Skulle vejret svigte giver værtinden et ekstra gongbad eller en drømmerejse. Lidt lunt fra køkkenet vil støtte den gode stemning.

Inden middagen mødes vi til yoga, nu den blide, afslappende yininspirerede med åndedrætsøvelser og et gongbad. Yoga er en rejse ind til din krop, din egen indre stemme. Yoga en vej til at opnå nærvær, ro, glæde og vitalitet.

Gongbadet er et helt unikt og vidunderligt lydrum som skaber bevæglesr i dig. Vi ved at lyd kan bevæge væsker og vi består af 80% væske. Vi behøver ikke bruge sp mange ord på det. Fra første tone slåes an så kan du mærke at det gør noget for din krop. Lyden hjælper hjerne til de rolige meditative thetabølger. Thetabølgerne relaterer til fantasi, refleksion og søvn. Og man har kunne konstaterer at når vi mærker dybe følelser, så er thetabølgerne mere aktive. Vi kan antage at thetabølgerne hjælper os i kontakt med noget dybere i os selv. Du vil modtage mindst et gongbad hver dag ved aftenyogaen. Men vi kan også lege med et gongbad i den skønne have der er omgivet af skoven.  En helt unik og særlig oplevelse.

Yoga kan heale både fysiske og psykiske smerter. Skulle følelser komme til stede og hænge fast så er jeg klar til at være der med dig og du vil kunne slippe og integrere nye sider af dig.

Vi nyder den skønne middag som både vækker sanser og celler, den er sund og kan sagtens indtages sammen med et godt glas vin eller rundes af med en dessert. Dessert serveres, vin kan du købe på stedet.

Du har mulighed for at komme dagen før hvis du ønsker at have tid og ro til at lande og nyde omgivelserne. Dette koster blot 250 kr mere incl,  enkel aftensmad og morgenmad. Værtinden er der og byder selskab velkomment.

Pris i delt dobbeltværelse:

Early Bird 3800 kr.

Efter 12. april er prisen 4300 kr.

For eneværelse 1200 kr tillæg.

Huset er indrettet i ægte svensk charme og god sans for detaljer. Stedet har en yogasal og en pragtfuld have.

Jeg glæder mig til at dele det med dig!

Tilmelding:

Send mail til tine.grandjean@gmail.com og indbetaling på                             konto 5479 7465081

Retreatet ligger 3 timers kørsel fra Malmø. I Kristvilla landsby 30 km fra Kalmar med broen til Øland. Jeg arrangerer meget gerne samkørsel.

22-24 marts i det smukke Rørvig  UDSOLGT!

Yoga-Detox & Spa

Ville det være skønt med en forårsrengøring i dit indre, så vær med på dette forkælelses detox kursus.

Du får 3 timers yoga om dagen. Du får drømmerejse, Mini-Gong-Shower og spabad, lækre detox- supper, salater og smoothies.

Retreatet afholdes i den stille naturskønne Plantage tæt på Rørvig.

Yoga om morgenen sætter gang i din krop, dine sanser, din forbrænding og din afgiftning. Yoga inden aftensmaden er blid og spændingsfrigørende, den åbner og hjælper dig til at slippe hvad du ikke mere har brug for. Hvad der sker på det fysiske plan har altid betydning for vores følelser og tanker. Derfor er retreatet en fantastisk vej til, i et kærligt miljø, at slippe og møde livet på ny, præcis som foråret der begynder på en frisk med vækst og farver og stor vitalitet.

Du begynder hjemme med at tilføje mere grønt mens du skærer lidt ned på korn, sukker, kaffe og kød. Du får en udførlig plan for hvordan du kan lave nedtrapning hjemmefra, komplet med anbefalinger og opskrifter.

Når du tager hjem har du muligheden for at være med i en lukket facebookgruppe, så du har støtte til at fortsætter detox nogle dage endnu hvis du har lyst til det.

Når du ankommer til huset 4 km fra Rørvig så har vi alt hvad der kan støtte dig i din afgiftningsproces. Yogalærer og Ernæringsterapeut Tine Grandjean giver kort info om principperne i maden, yogaen og afgiftningen, så du ved hvorfor du gør som du gør. Der er tændt op i den brændeopvarmede udendørs spa. Vi tager retreatets første yogastund med bløde spændingsfrigørende øvelser og lange blide stræk der åbner din krop så den kan slippe og falde til ro.

. Retreat-værtinde Trine Holm, laver økologiske grøntsagssupper og silkebløde powersmoothies til at støtte din krop i afgiftningsprocessen og til at give dig sanselige smagfulde stunder selvom du detoxer.

Vi slutter dagen af med en guidet drømmerejse (eller et mini-gongbad) så du, blød som en baby, kan synke ind i søvnen i landlig stilhed og mørke.

Lørdag morgen står du op til en powersmoothie inden yogatimen begynder. Yogaen er dynamisk, men stadig mindfull, så din krop kan finde vej til fedtforbrænding (så den ikke tærer på dine muskler) Men også med lange dybe stræk der stimulerer meridianbaner og afgiftningsprocesser. Vi arbejder også med åndedræt som har en stærk afgiftende effekt.

Herefter detox-buffet med salater og suppe.

I eftermiddagstimerne er der mulighed for spabad/havbad, massage, ernæringsterapi, samtaler, meditation og vandretur i det smukke naturområde 15 minutters gang fra havet.

Sidst på eftermiddagen mødes vi til blid yinyoga der er en kraftfuld stimulation af dine organer og samtidig beroligende i nervesystemet. Yin åbner og hjælper kroppen til at slippe det gamle du ikke behøver mere. Vi arbejder med åndedræt som har en stærkt afgiftende effekt og en afgørende betydning for nervesystemet.

Igen mødes vi til aftensuppe og herefter mulighed for spabad under stjernerne og aftengong/drømmerejse.

Søndag gentager lørdagen dog uden frie eftermiddagstimer da vi ønsker at give jer den sidste yogaoplevelse og en suppe inden vi siger på gensyn og tager hjem omkring kl. 17.00.

Du tager hjem og har mulighed for at fortsætte din detox på suppe og smoothie lidt endnu, i så fald er det vigtigt at du ikke skal være dynamisk og have mange bolde i luften gennem en lang arbejdsdag.

Som støtte får du adgang til en lukket facebook gruppe hvor vi sammen holder motivationen til at suppespise lidt endnu, og ikke mindst til at lave en blid og sund vej tilbage til mere normal mad. Måske mad der fremover kan holde dig frisk og sund hvis den indeholder mere grønt og måske har taget en drejning mod noget sundhedsfremmende for dig. Dette kan du undersøge i en optrapningsfase med anbefalinger fra ernæringsterapi hvis du har valgt dette tilbud på retreatet.

Næste yoga-retreats er under planlægning.

Send mig en mail tine.grandjean@gmail.com hvis du vil være den første til at få invitation til nye retreats og workshops. Eller send din mail adressse i sms 2623 8812 Skriv retreatsinfo.

Du vil ikke blive spammet, blot info om retreats.