Yoga slank & mindfull fit

Yoga og god mad der afhjælper smerter, sygdom og overvægt

Oplever du at kiloene sidder ekstra godt fast? Måske føler du dig også træt og måske har du lavt stofskifte, smerter i led og muskler eller stress og andre ubalancer eller sygdomme.

Et forløb med yoga og undervisning så du ved hvordan du kan spise og bevæge dig i balance og få den bevægefrihed, fysisk og mentalt samt den vægt som passer til din kropsbygning.
Hver gang underviser jeg og vi taler i alt en halv times tid omkring hvordan man genopretter balance, dæmper inflammation og sætter skub i forbrændingen af overflødige depoter. Du får arbejdspapirer med hjem. I fællesskab skal vi gøre nogle erfaringer. Erfaringer og handlinger er selvfølgelig det der batter frem for uendelig mange bøger i reolen om at gøre det hele meget bedre. Det er blot teorier og drømme.

Du ønsker dig erfaring, og ved at du må gøre noget anderledes hvis der skal ske noget andet. Du ønsker dig faglig sparring så du kan knække koden til din sundhed.

Du får viden, inspiration, motivation og forskellige niveauer du kan gøre det på. Alt efter hvor ambitiøst du går til værks. Men det er realistisk at forløbet gør en stor forskel i dit velvære fordi bruger flere veje til resultater.  Samtidig er det mit ønske at du lærer noget som du tager med dig, mærker det godt i din krop og som hindrer at du mister effekten. Opskrifter og måltidsplanlægning er naturligvis en del af programmet. Jeg lægger vægt på enkelhed og lette retter så vi kan bruge vores tid andre steder end i køkkenet. Healings og slankeprincipperne har et videnskabeligt fundament og er meget sundhedsfremmende, uden at skabe alt for meget lidelse og afsavn.

Yogaen er både styrkende, dynamisk og muskelopbyggende. Samtidig er den afspændende og bevidstgørende. Du inviteres på en rejse ind i dig, så du kommer i kontakt med dine naturlige behov, din indre stemme, din stilhed og din kilde til energi. Så behøver du ikke spise dig til det hele. Du lærer at mærke din mæthed, dine naturlige behov, kroppens ønsker.
Yoga er at lære at være med dig selv, så behøver du ikke at aflede og flygte gennem snacks, vin og mad eller andre ting. På en blid og dejlig måde inviteres du på en ny rejse. Her er plads til festdage uden at målet går tabt. Vi har plads til selvironi, humor, sårbarhed og styrke.

Vi begynder 22. maj. kl. 19-21, 6 onsdage

Det koster 875 kr. og kan være din vej til et liv med mere af det du drømmer om.

Tilmelding på tine.grandjean@gmail.com, gældende ved indbetaling på konto 5479 0007465081  Har du brug for en snak så er det 2623 8812

De bedste hilsner Tine Grandjean