Kunsten at slippe en spiseforstyrrelse

Jeg holder retreats hvor yogaen er i centrum og den sunde grønne mad er en naturlig del af opholdet.

Yoga & detox i det smukke Rørvig

22-24 marts

Yoga-Detox & Spa

Ville det være skønt med en forårsrengøring i dit indre, så vær med på dette forkælelses detox kursus.

Du får 3 timers yoga om dagen. Du får drømmerejse, Mini-Gong-Shower og spabad, lækre detox- supper, salater og smoothies.

Retreatet afholdes i den stille naturskønne Plantage tæt på Rørvig.

Yoga om morgenen sætter gang i din krop, dine sanser, din forbrænding og din afgiftning. Yoga inden aftensmaden er blid og spændingsfrigørende, den åbner og hjælper dig til at slippe hvad du ikke mere har brug for. Hvad der sker på det fysiske plan har altid betydning for vores følelser og tanker. Derfor er retreatet en fantastisk vej til, i et kærligt miljø, at slippe og møde livet på ny, præcis som foråret der begynder på en frisk med vækst og farver og stor vitalitet.

Du begynder hjemme med at tilføje mere grønt mens du skærer lidt ned på korn, sukker, kaffe og kød. Du får en udførlig plan for hvordan du kan lave nedtrapning hjemmefra, komplet med anbefalinger og opskrifter.

Når du tager hjem har du muligheden for at være med i en lukket facebookgruppe, så du har støtte til at fortsætter detox nogle dage endnu hvis du har lyst til det.

Når du ankommer til huset 4 km fra Rørvig så har vi alt hvad der kan støtte dig i din afgiftningsproces. Yogalærer og Ernæringsterapeut Tine Grandjean giver kort info om principperne i maden, yogaen og afgiftningen, så du ved hvorfor du gør som du gør. Der er tændt op i den brændeopvarmede udendørs spa. Vi tager retreatets første yogastund med bløde spændingsfrigørende øvelser og lange blide stræk der åbner din krop så den kan slippe og falde til ro.

. Retreat-værtinde Trine Holm, laver økologiske grøntsagssupper og silkebløde powersmoothies til at støtte din krop i afgiftningsprocessen og til at give dig sanselige smagfulde stunder selvom du detoxer.

Vi slutter dagen af med en guidet drømmerejse (eller et mini-gongbad) så du, blød som en baby, kan synke ind i søvnen i landlig stilhed og mørke.

Lørdag morgen står du op til en powersmoothie inden yogatimen begynder. Yogaen er dynamisk, men stadig mindfull, så din krop kan finde vej til fedtforbrænding (så den ikke tærer på dine muskler) Men også med lange dybe stræk der stimulerer meridianbaner og afgiftningsprocesser. Vi arbejder også med åndedræt som har en stærk afgiftende effekt.

Herefter detox-buffet med salater og suppe.

I eftermiddagstimerne er der mulighed for spabad/havbad, massage, ernæringsterapi, samtaler, meditation og vandretur i det smukke naturområde 15 minutters gang fra havet.

Sidst på eftermiddagen mødes vi til blid yinyoga der er en kraftfuld stimulation af dine organer og samtidig beroligende i nervesystemet. Yin åbner og hjælper kroppen til at slippe det gamle du ikke behøver mere. Vi arbejder med åndedræt som har en stærkt afgiftende effekt og en afgørende betydning for nervesystemet.

Igen mødes vi til aftensuppe og herefter mulighed for spabad under stjernerne og aftengong/drømmerejse.

Søndag gentager lørdagen dog uden frie eftermiddagstimer da vi ønsker at give jer den sidste yogaoplevelse og en suppe inden vi siger på gensyn og tager hjem omkring kl. 17.00.

Du tager hjem og har mulighed for at fortsætte din detox på suppe og smoothie lidt endnu, i så fald er det vigtigt at du ikke skal være dynamisk og have mange bolde i luften gennem en lang arbejdsdag.

Som støtte får du adgang til en lukket facebook gruppe hvor vi sammen holder motivationen til at suppespise lidt endnu, og ikke mindst til at lave en blid og sund vej tilbage til mere normal mad. Måske mad der fremover kan holde dig frisk og sund hvis den indeholder mere grønt og måske har taget en drejning mod noget sundhedsfremmende for dig. Dette kan du undersøge i en optrapningsfase med anbefalinger fra ernæringsterapi hvis du har valgt dette tilbud på retreatet.

 

Næste yoga-retreat

30. maj-2. juni

En forlænget weekend i det lysende grønne forårs Rørvig. Her er der yoga, spabad, god men sund mad, dessert, drømmerejse, Gong, latter, dybe snakker, sharing og silent-walk. Yderligere beskrivelse følger.
Forhåndstilmelding mulig ved at kontakte Retreatleder, Trine Holm 20205888

Yoga & wellness