Den glemte triade - Heldagskursus

Et heldags kursus for dig, der ønsker en dybere forståelse, for hvordan maden påvirker kroppen. Du lærer hvordan arbejdet med specifik næring og fødevarereaktioner kan støtte det psykoterapeutiske arbejde.

Stress og depression er så udbredt, at der blandt fagfolk tales om en epidemi.

Det skyldes ikke kun, at det psykiske miljø har forandret sig. Vores madvaner har forandret sig markant de sidste 20 år. Den måde vi spiser på, er en kraftig signalgiver til vores gener, hormoner og neurohormoner. Det bliver betydningsfuldt når traumer skal heles, når indre uro, depression og stress skal afhjælpes.

Ofte har psykiske aspekter udviklet kropslige ubalancer som fastholdes, hvis ikke de biokemiske tilstande støttes og reguleres gennem den rette mad og tilskud.

Vores neurohormoner dannes og balanceres ud fra dét miljø vi tilbyder kroppen. Det vil til enhver tid afspejles i hormonerne, som regulerer energi, humør, koncentration, søvn og ro. Hjørnestene i psykisk velbefindende.

Der findes naturlige veje, til at genoprette balancen i de neurohormoner, som har betydning for ro, overskud og livsglæde.

Kurset giver indsigt i kroppens betydning for den mentale sundhed.

Du får viden om, hvilke næringsstoffer der er vigtige for, at alle processer kan foregå optimalt. Viden om, hvordan fordøjelse og inflammation påvirker hjernen.

Du får inspiration, så du kan hjælpe din klient i gang med en biokemisk traumeheling og indsigt til en vurdering af, hvornår din klient har brug for specifik ernæringsterapi.

At inddrage ernæringen i psykoterapien er en styrkelse af livskraften, fra et meget grundlæggende sted.