Kerneterapi

Kropsorienteret psykoterapi

Kerneterapi er en særskilt retning indenfor den kropsorienterede psykoterapi, hvor der arbejdes med kropsfordybelser, som åbner for kroppens erindringer helt ned på celleplan.

Herved kommer kontakten til de følelser, oplevelser og erindringer, vi har lejret i kroppen, som kan blokere for en fri gennemstrømning af energi.

Blokeringer kan give problemer både fysisk og psykisk, sådan at tidligt oplevede følelser fx kan påvirke fordøjelsen, afgiftningen og vores psykiske tilstand senere i livet.

Forskere peget på at miljøet omkring os helt tilbage til fostertilstanden har betydning for vores sundhed og glæde. Det er ordløse tilstande som ikke kan bearbejdes og befries gennem vilje og intellekt.

Kerneterapien tager dig på en rejse ind i din krop. Vi kan gå på opdagelse i fordøjelsessystemet (tarmen) og opdage fysiske og psykiske blokeringer i din krop som resulterer i ubalancer i din fordøjelse – eller hormonsystem, nervesystem, immunsystem eller et organ.

Fysiske symptomer som ikke lader sig på virke af anden behandling kan ofte lindres eller forsvinde når den psykiske energi forløses i en fordybelse. Det er befrielse på cellulært plan.

Jeg har set inflammatoriske tarmlidelser forsvinde, kønshormoner balancerer sig, bihulebetændelse forsvinde på en halv time. Set fred og velvære opstå.

Priser

1. session á 1,5 time: 1450 kr.

Opfølgning á 1 time: 950 kr.

Afbud senest 24 timer inden tid, ellers fuld betaling.

Desværre for mange sløsede afbud har gjort dette nødvendigt.